Välkommen till vår gästbok

Tack för att du besöker vår hemsida. Skriv en hälsning här i gästboken genom att klicka på den blå knappen. Du kan också sätta in ett foto vid din hälsning.

Flytta/placera pratbubblan på bilden med musen

Skriv text till din pratbubbla

Shape:
 
Skrivet av sven åke håcanson, den 14. dec, 2017
Var bodde Du i Tomelilla, Lars G? Och var jobbade Far Din?
E-post:
Skrivet av Lars G Jönsson, den 2. nov, 2017
Flyttade till Tomelilla 1961 och därifrån 1966.Kom från Malmö och 9-årig grundskola till 8-årig folkskola.
Skrivet av Rebecka Karlsson, den 24. nov, 2016
Hej,
Fin hemsida du har och härliga bilder.
Här står tiden stilla :)
E-post:
Skrivet av Hjördis Engdahl, den 31. jul, 2016
Det var en trevlig hemvändardagsträff nu den 21:a juli i år. Träffade en hel del klasskamrater och andra skolkamrater. När blir bilderna från träffen publicerade?
Hälsningar
Hjördis
E-post:
Skrivet av Bengt Lundén, den 21. jun, 2016
Oj det blev fel. Bilden är min Mormorsfar Anders Dahlqvist 1864-1951.Han var byggmästare och har byggt mycket i Tomelilla.
E-post:
Skrivet av Olle Holmgren fd Svensson, den 5. nov, 2014
Mycket kul att se bildspelet från Tomelilla :)
Man känner igen mycket trots alla år som gått.
Olle
E-post:
Skrivet av Sven Åke Lennart Lindbergh, den 6. apr, 2014
Mycket roligt och nostalgiskt att se tillbaka i Tomelillas historia. Fast det var den heta sommaren 1959, som jag flyttade till Stockholm med mina föräldrar och fem syskon minns jag mycket av hur det var. Jag var 14 år då och har bott i de flesta landsdelar i Sverige, men det händer att skånskan gör sig påmind ibland till mina barns stora glädje. Bor numera i den rika vilt och skogsbygden i Sydnärke (Hjortkvarn) nästan på gränsen till Östergötland. Här står tiden stilla och det är så skönt att ta dagen som den kommer.
E-post:
Skrivet av Gunnel Hallström, den 19. jul, 2012
Tack för en mycket trevlig "Hemvändardag"!Alltid roligt att träffa "gamla tomelillingar"! Många go´a minnen!
E-post:
Skrivet av Lars Johansson, den 6. dec, 2011
Idag har jag åter fått tillsänt mig den nya Årsboken. Härlig läsning och sicka goa foto. Det är en högtidsstund att läsa och betrakta. Ni gör ett fantastiskt jobb.
E-post:
Skrivet av Rolf Dahl, den 15. jul, 2011
Tack för en trevlig hemvändaredag.
E-post:
Skrivet av Jan Rosvall, den 4. dec, 2010
Att övning ger färdighet och att erfarenhet inte alltid betyder stagnation är kretsens årsskrift 2010 ett strålande bevis på. Snyggt jobbat och stort grattis till alla inblandade! Alla artiklar är intressanta och välskrivna. Om man måste utse en segrare i den knivskarpa konkurrensen så går min röst efter svåra överväganden till Bengt Göland. Hans underfundiga språk och gripande hyllning till mor Aina var en superb slutpunkt i en högkvalitativ skrift.
Kul med en hemsida också!
E-post:
Skrivet av Benkt Ekstrand, den 4. dec, 2010
Det är med glädje som jag åter tar del av årsskriften. Jag sträckläste den med en gång. Åter ett bra häfte! Avgiften redan inbetald !
Synd att det är ett helt år till nästa skrift!!
E-post:

Senaste kommentarer

14.12 | 20:46

Det tycks vara en Borsalino-hatt från Italien. Roligt att höra ifrån Dej, Åke! Ni hyrde ju hos Nils & Davida Liwång åren 1949-54, och vi båda lekte tillsammans.

...
21.11 | 20:31

Roligt att se min far Knuth och mina syskon Monica och Margareta i Tomelilla stadspark. Lägg märke till den stiliga hatt som ligger på soffan bredvid min far.

...
16.08 | 11:26

Ni gör alla i styrelsen ett heroiskt arbete till glädje för många Tomelillabor i förskingringen som borde belönas med Tomelillas kulturpris. Hatten av!

...
16.08 | 11:15

Hej!
Kent med 3 frågetecken på bllden (mellan Eva Kristersson och Hugo Hernelöw) är Kent-Roland Andersson uppvuxen på Marknadsgatan 22 i Tomelilla.

...